workshop
& training

ökad attraktionskraft och önskat employer brand

JENNY FURTENBACH

Delägare och VD på The First Impression Company.

Har arbetat många år med utveckling av företag och medarbetare i olika branscher ex. hotell/konferens, reseindustrin, lärare, föreläsare, retail/vinagentur, eventbyrå, kommunikationsbyrå, idrottsmarknadsföring, rekrytering & bemanning, innovationsnätverk och styrelsenätverk.

”Jag vet hur man hjälper företag/organisationer att arbeta med sina värdegrunder för att få medarbetare att agera enligt sitt varumärkeslöfte. Detta blir ramar och dna för företaget som skapar tydligare kommunikation, samarbete och samförstånd och resulterar i en dynamisk miljö, positiv samsyn som smittar av sig bland personal, kunder och omvärld. Resultatet blir ökad attraktionskraft och ett önskat Employer Brand.”

VI ERBJUDER:

Vi genomför öppna utbildningar i First Impression samt skräddarsydda föreläsningar och workshops kopplat till värdegrunder.

Innehåll, tid och upplägg anpassas efter era önskemål. Kortare pass och flera tillfällen alternativt längre pass i samband med en kick-off eller konferens. Varför inte en eftermiddag innan en after-work på kontoret?

Vi erbjuder även beteendestilsrapporter (DISC) som en del av våra workshops.

Gästföreläsare är ett populärt inslag när vi genomför aktiviteter. Vi har ett stort nätverk av spännande personer.

Logik och rationalitet är inte enbart det som påverkar våra beslut.

”Känslan vi känner, det som engagerar oss emotionellt, har många gånger en oproportionerlig inverkan på våra beslut, intryck och hur vi känner inför en person eller en organisation.”

ANGELA AHOLA

DOKTOR I PSYKOLOGI, FORSKARE OCH FÖRELÄSARE

The First Impression Company AB
Brunnsgatan 21
11132 Stockholm
08-410 210 41

kontakt@thefirstimpressioncompany.se

Copyright 2024