bra möten leder till bra relationer

bra relationer leder till bra affärer

första intrycket är nyckeln

Vi är ett företag som samlat några mycket erfarna och nytänkande individer kring frågan om hur B2B-företag möter sina besökare.

Genom våra erfarenheter från olika branscher har vi samlat på oss mängder av kunskap som gör vår vägledning lönsam när det kommer till att skapa en unik och minnesvärd besöksupplevelse.

Vi är passionerat engagerade i det faktum att bra möten leder till bra relationer och att bra relationer leder till bra affärer.

Vi drivs av vetskapen att våra insatser kommer generera en ökad intäkt för våra uppdragsgivare.

Med stor erfarenhet och specialistkompetens från branscher som kontorskaffe, hotell & restaurang, bemanning, företagsservice, utbildning, marknadsföring och design har vi benat ut vad som måste vara på plats för en besöksupplevelse i världsklass. Och vi har skapat en modell som är enkel att implementera och efterleva. Vi vill att besöket alltid ska vara positivt laddat och att era besökare ska ta med sig känslan av att vilja komma tillbaka. 

Vårt mål är att ni ska ta kontrollen över ert första intryck och skapa en besöksupplevelse som gör skillnad. Rätt genomfört kommer detta att stärka varumärket, öka företagets attraktionskraft och fördjupa relationen mellan människor.

Vi vet att resultatet i slutändan kommer att synas på sista raden. Och att första intrycket är nyckeln!

”Man kan tycka att det fysiska mötet med ett företag, på deras kontor och i själva hjärtat av verksamheten är en självklar arena att manifestera sitt varumärke på. Märkligt nog är det väldigt få som utnyttjar den unika möjligheten att kontrollera upplevelsen till 100%.”

FREDRIK STARK

INITIATIVTAGARE OCH STYRELSEORDFÖRANDE

The First Impression Company AB
Brunnsgatan 21
11132 Stockholm
08-410 210 41

kontakt@thefirstimpressioncompany.se

Copyright 2024